Foredrag med tidligere rektor Jørgen Kühl

Multikulturhuset Sønderborg Nørre Havnegade, Sønderborg

Foredrag med tidligere rektor Jørgen Kühl, A. P. Møller-skolen i Slesvig, Multikulturhuset i Sønderborg - fredag den 22. september kl. 16,00 – Tema: Ukraine.

kr50,

Foredrag af Annegret Friedrichsen

Folkehjem Aabenraa Haderslevvej 7,, Aabenraa, Sønderjylland, Danmark

Foredrag af Annegret Friedrichsen – med baggrund i hendes roman ”Astrids somre” Torsdag den 12. oktober kl. 16.00 i Billedsalen, Folkehjem, Haderslevvej 7, Aabenraa.

kr125,

Lars Malm og Thomas Raae en musikalsk biografi

Tønder bibliotek Richtsensgade 10, Tønder, Danmark

Sprogforeningen inviterer til arrangement En ung danskers beretninger fra krigsfronten er blevet til sange i hænderne på Lars Malm (Nordstrøm) og Thomas Raae. Sammen har de skabt en musikalsk biografi, som fortæller en eviggyldig historie om at være ung i krydsfeltet mellem krig og fred, frygt og spænding, kærlighed og afsavn. Torsdag den 16. november […]

Kr.150

SPROGFORENINGEN´s Sprog- og Kulturpris 2023

Folkehjem Aabenraa Haderslevvej 7,, Aabenraa, Sønderjylland, Danmark

SPROGFORENINGEN´s Sprog- og Kulturpris 2023   Torsdag den 23. november 2023 kl. 19,30 i Billedsalen på Folkehjem i Aabenraa  Prismodtager kvitterer med et lille foredrag herudover vil der være musik, sang og underholdning. Der serveres kaffe og brødtorte og der opkræves ikke entre for medlemmer af Sprogforeningen. Tilmelding på sprogforeningen@gmail.com.  

Afstemningsfest lørdag den 10. februar 2024

Folkehjem Aabenraa Haderslevvej 7,, Aabenraa, Sønderjylland, Danmark

i Kongesalen på Folkehjem kl. 19.30 Årets festtaler: Historiefortæller og historieformidler Jørn Buch, Haderslev fortæller under overskriften ”Sønderjysk historie i en globaliseret verden.” Aftenen krydres med Fællessang og musikalsk underholdning ved Sønderjysk Folkekor og der serveres kaffe med brødtorte. Billetsalg åbner den 8. januar 2024 kl.12    - Pris 150 kr. billet via linket: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/28r1r1ku9j […]