Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Blixen og musikken – foredrag v/Museumsguide Lene Brandt

17. september |19:00 - 22:00 CEST

Karen Blixen voksede op i en familie, der elskede at samle sig om sang, violinspil og klaver i den store kaminstue på Rungstedlund. Musikken bar hun med sig ind i sit voksne liv, og hendes forfatterskab kom til at bære præg af hendes særlige sans for toner, stemmer og melodier. På farmen i Kenya spillede hun ofte både gamle danske sange såvel som Händel og Mozart på den gamle grammofon, som i dag står i ‘Den grønne Stue’ på Karen Blixen Museum Rungstedlund.

Museumsguide Lene Brandt fortæller hvordan musikken har haft betydning for Blixens liv og forfatterskab, og Trio Sono væver tonerne fra yndlingskomponisterne ind i fortællingen med afsæt i Blixens store pladesamling, hvormed de mange referencer til musik i både breve og forfatterskab bliver levendegjort.

Lene Brandt har været tilknyttet Karen Blixen museum Rungstedlund i mere end 10 år, og er en entusiastisk og indlevende formidler, hvis viden om Blixen spænder bredt. Trio Sono mødte hinanden i DR Symfoniorkestret i 2010, og har siden spillet utallige koncerter både i kammermusikforeninger, kirker og på festivaler i Danmark.

Detaljer

Dato:
17. september
Tidspunkt:
19:00 - 22:00 CEST

Sted

Haderslev Bibliotek
Bispebuen 3
Haderslev,6100Danmark
+ Google Maps
Telefon
74 34 77 77
Se Sted hjemmeside